Borstvoeding, gelukkige ouders en gezonde kinderen!

Help! Flesvoeding is een ramp…

Geniet van je kind, geef borstvoeding!

Slechts 2% van de vrouwen is fysiek niet in staat om haar kind borstvoeding te geven. Je bent dus niet de enige die borstvoeding geeft aan haar kind, 98% van de vrouwen overal ter wereld kan het!

 • Stel dat jij je baby gewoon kan voeden. En hij daarna heerlijk tevreden gaat slapen of spelen.
 • Stel dat je er ‘s nachts niet uit hoeft om een speentje te geven of flesjes te bereiden. Maar lekker in bed kan blijven liggen. En jullie samen knus kunnen genieten van de voedingen.
 • Stel dat jij niet hoeft te klungelen met flesjes, poedertjes of schepjes?

Iedereen vraagt al na enkele maanden wanneer je gaat stoppen met borstvoeding. En je schaamt je bijna als je vertelt dat je nog lang door wil gaan met voeden. Je gaat je schuldig voelen en je denkt dat je jouw kind tekort doet als je niet overstapt op flesvoeding. Maar dat blijkt niet te kloppen! Borstvoeding is de normale voeding voor je kindje!

Op deze manier verder gaan lijkt moeilijk vol te houden. Al dat gezeur aan je hoofd over flesvoeding en bijvoeden met potjesvoeding. Lees dus verder hoe jij jouw problemen met bemoeienissen over je borstvoeding op kan gaan lossen!

Download “Borstvoeding, gelukkige ouders en gezonde kinderen!”

Hoe kan ik weer gaan genieten van het voeden van mijn kind?

Je zal de babytijd van je kindje nooit vergeten! Die allereerste periode waarin je je kleintje heerlijk zag groeien op jouw melk, die blijft je altijd bij! Haal dus het maximale uit deze periode en geniet volop van het samenzijn met je kindje. Gezeur en bemoeienissen hebben een slechte uitwerking op moeder en kind.

Beslis nu voor jezelf dat je voortaan wil genieten van je kind. En geen gezeur meer aan je hoofd wil over flesvoeding, vroegtijdig bijvoeden of potjesvoeding.

De flesvoedingsmaffia ontmaskerd?!?!

Uit onderzoek blijkt dat flesvoeding nadelen op zowel korte als lange termijn geeft voor moeder en kind! De nadelen van flesvoeding worden je nooit verteld door mensen “die het goed met je voor hebben”. Maar ze zijn er wel! Maak dus nu de keuze om gewoon lekker door te gaan met die borstvoeding!

 • Bij bijna alle onderzoeken naar flesvoeding worden appels met peren vergeleken. En laat de verantwoording te wensen over.
 • Bijna iedereen lijkt dit klakkeloos over te nemen: je vrienden, je familie, de media.

Het is heel normaal dat je het vervelend vindt om tegen familie, bekenden of collega’s te vertellen dat je nog lang borstvoeding wil blijven geven. Iedereen lijkt er van uit te gaan dat je snel zal willen overstappen op flesvoeding.

Borstvoeding, gelukkige ouders en gezonde kinderen!

Borstvoeding, gelukkige ouders en gezonde kinderen! Ons boek is speciaal geschreven voor ouders die de bemoeienissen van hun omgeving beu zijn. Wij laten je zien hoe je weer kunt genieten van het voeden van je kindje!

Het boek telt slechts een tiental bladzijden. En leest gemakkelijk weg! Er staat in wat jij als ouder nu op dit moment nodig hebt. Wat je kan doen om al die overbodige adviezen en dat geleuter over flesjes en bijvoeding te stoppen.

Een greep van de inhoud van ons boek:

 • Hoe je het best om kan gaan met de reacties van de omgeving.
 • Waarom de onderzoeken naar flesvoeding vaak niet kloppen.
 • De gebruikelijke nadelen aan flesvoeding.
 • Contactgegevens van borstvoedingsorganisaties.
 • Meer informatie over de werking van borstvoeding.

Als jij dit boek gelezen hebt, dan ben je degelijk geïnformeerd. En gewapend tegen opmerkingen van je omgeving. En kan je weer gaan genieten van deze babytijd!

Download “Borstvoeding, gelukkige ouders en gezonde kinderen!”

Voordelen van “Borstvoeding, gelukkige ouders en gezonde kinderen!”

 • Bespaar tijd! Je hoeft zelf niets uit te pluizen. Alles wat je wil weten over borstvoeding staat in het boek.
 • Voorkom ergernissen en frustraties.
 • Meteen beginnen! Na je aanmelding kan je meteen het pakket downloaden.
 • Werkt op iedere computer. Print uit wat je nodig hebt!

100% tevredenheidsgarantie, voor ouders én kinderen!

[Deze blog is een parodie op een reclame-advertentie voor een bepaald flesvoedingsboek.]

 

Tags: , , , , , ,

17 Responses to “Borstvoeding, gelukkige ouders en gezonde kinderen!”

 1. R Smit schreef:

  Mooi dat u zo gepassioneerd voor borstvoeding bent maar vergeet niet dat jullie net zo erg, zo niet erger zijn dan de door jullie bedachte flesvoedingsmaffia.

  Het wemelt in de media (internet, boeken, tijdschriften) van de vrouwen die zeer neerbuigend doen over flesvoeding. Ouders die flesvoeding geven zouden zich kapot moeten schamen, zorgen slecht voor hun baby, bezorgen het op lange termijn allerlei verschrikkelijks, etcetera etcetera.

  Ik kan u vertellen dat ik van heel dichtbij mee heb gemaakt hoe iemand er aan onderdoor ging omdat ze zo ontzettend graag borstvoeding wilde geven. Nee heus, niet opgeven, elke vrouw kan het! Kom kom, nog een keer aanleggen! Is het eigenlijk gezond om je babytje van 3 dagen bloed en wondvocht met een drupje melk te geven. Nou? En dan heb ik het alleen nog maar over het kind. Het is zeker en vast ook goed voor de moeder om een borstontsteking op de koop toe te nemen. Oh nee, doe maar twee want het fijne van borstvoeding is dat je kunt afwisselen!

  Goed, en dan nu even inhoudelijk over uw sukje proza.

  “Stel dat jij je baby gewoon kan voeden. En hij daarna heerlijk tevreden gaat slapen of spelen” Ach wee… stel… stel… stel… je voor dat je kindje geen melk krijgt. Dan is er weinig slaap bij. Niet echt goed voor de ontwikkeling van een pasgeborene.

  “En jullie samen knus kunnen genieten van de voedingen en samen slapen.” Kind gaarne in eigen bedje, er zijn al genoed kindjes onder dekens verdwenen en waar we nooit meer iets van gehoord hebben.

  “Stel dat jij niet hoeft te klungelen met flesjes, poedertjes of schepjes” Nee, borstcompressen, voedingsbeha’s, spuitluiers, tepelhoedjes, doekjes en ongemakkelijke situaties tijdens voeden zijn geen geklungel, da’s puur genieten.

  “Al dat gezeur aan je hoofd over flesvoeding en bijvoeden met potjesvoeding” Bijvoeden is vanaf 6 to 9 maanden gebruikelijk, zowel bij borstvoeding als bij flesvoeding. Gezeur (?) heb je dus OOK bij borstvoeding.

  “Je zal de babytijd van je kindje nooit vergeten!” Wacht even, de babytijd… ik herinner het mij nog heel goed. Eerst een vervelende periode omdat eea met voeding niet lukte en toen een prima periode, lekker samen op de bank genieten terwijl ik, de vader, een fles geef.

  “Bij bijna alle onderzoeken naar flesvoeding worden appels met peren vergeleken”. Kijk naar uzelf. Wat vergelijkt u? Appels met appels?

  “Bijna iedereen lijkt dit klakkeloos over te nemen”. Wat precies?

  “… die de bemoeienissen van hun omgeving beu zijn.”. Hier het zelfde geval. Er zijn ouders die mensen uit de omgeving ook beu zijn om hun bemoeienissen en goedbedoelde adviezen.

  To zover het commentaar op uw stukje proza. Begrijp mij niet verkeerd. Ik gun elke moeder een succesvolle borstvoedingsperiode maar jullie lijken wel een criminele organisatie!

  Met hartelijke groet,
  R Smit
  Ervaringsdeskundige x2

 2. admin schreef:

  Noot van de redactie:
  Anonieme reacties met opgave van onbestaand e-mailadres worden niet gepubliceerd.

 3. Wat een ge-wel-dige parodie. Gisteren zat ik me nog te ergeren aan ”de oorspronkelijke site,” en nu dit geweldige initiatief! Hilarisch!

 4. Yvonne Zeewuster schreef:

  Yeah, you go girl!!!!

 5. Anne schreef:

  Gewéldig! Ik had bij het lezen van de ‘oorspronkelijke site’ al het gevoel dat dit de omgekeerde wereld is, maar nu klopt het weer :)

 6. Nell schreef:

  Heerlijke parodie! Belachelijke site natuurlijk over flesvoeding….

 7. evy schreef:

  machtig!!!

 8. tineke schreef:

  :D sjiek sjiek!

 9. andere Evy schreef:

  Yeah!!!!! De mythe ontkracht :))

 10. Frederike schreef:

  Fantastisch dit!!

 11. Marleen Trommelen schreef:

  Nu durf ik het eindelijk toe te geven:

  IK VIND BORSTVOEDING GEWELDIG!!! :-)

  Bedankt voor deze ludieke actie!

 12. CosZ schreef:

  Whahaha, super!!!

 13. Twindolfijntje schreef:

  Lol, zalig. Nu kan ik mijn mond weer dichtdoen…die stond open van verbazing over de oorspronkelijke advertentie.

 14. Rebecca schreef:

  Geweldig!

 15. Flesvoeding het mag schreef:

  Hallo,

  Wij zijn de makers van de oorspronkelijke site!

  Wat een fantastische parodie!

  Door een fout in de communicatie met onze websitebouwer sloeg de verkoopsite de plank volledig mis, tevens dekte de site de inhoud van het boek op geen enkel front. De toon is zowel op ons- als de lezers logischerwijs vervelend overgekomen. Inmiddels hebben we de site aangepast naar eigen smaak, zodat ook u zich wellicht wat meer in de inhoud kunt vinden.

  Wij houden ook een blog bij. Wij nodigen u uit daar ook te kijken. Er is daar ook een mogelijkheid om een reactie achter te laten.

 16. Liesbeth schreef:

  Geweldig deze tegenreactie. Leuk bedacht dat het een foutje was van de web-site bouwer, zal een “foutje” van een kunstvoedingsfabrikant zijn geweest!

 17. Opvoedingspunt schreef:

  Ik ben blij dat ik deze website gevonden heb. Is een welkome aanvulling op mijn repertoire bookmarks ;). Leuk dat je zo verfrissende inzichten hebt!