bedankingsbriefje

Getuigenissen

Dag Katrien

Ik wilde je even meedelen dat dankzij je tips ik vandaag een keer 140 en een keer 100cc heb gekolft! Ik heb toch 2 keer de kans gegrepen om me apart te zetten en het heeft zeker geloond. Heel hard bedankt voor je tips! 

Met vriendelijke groeten 

Florence

Dag Katrien! Het bedrag is overgeschreven. Bedankt voor je duidelijke tips. Ik ben heel blij dat ik bij jou ben terecht gekomen. Duidelijke adviezen, veel uitleg over hoe en wat, … Borstvoeding is vaak zo flu als je er met mensen over praat, maar jij brengt echt duidelijkheid. Leuk dat je op alles wel raad weet! Bedankt.

Dag Katrien,
Ik wou je even een positieve update sturen: wij hebben ons doel van 1 jaar borstvoeding bijna bereikt! En ik ga nog even door! Ik wil je bedanken want ik weet nog zo dat ik bij je kwam met mijn baby van 6 weken, bijna klaar om de borstvoeding op te geven, ik kwam een halfuur te laat door file en verkeerd rijden en jij was toch zo mild en hulpvaardig. Dat heeft me toen echt zo gesterkt. 
Bedankt voor jouw werk! Het is voor ons van onschatbare waarde geweest! 
Groetjes, Emma en August

Beste Katrien, wat een goed artikel heb ik net op uw website gelezen over borstvoeding combineren met je gezin. De stijl is vrolijk en ongecompliceerd en elke tip is raak. Ik heb een kleine van 7wkn en van 3jr. Wat ik ga toepassen is de speciale speelgoedbak. En toch meer het voeden combineren met.
Dat voelde niet zo mind ful, maar is wel praktisch.
Hartelijke groet, Roos uit Nijmegen, NL

Dag Katrien, de kolf is gisteren toegekomen en ik heb hem ondertussen al drie keer gebruikt, wat een heerlijk toestel! De BH small past ook perfect! Nog eens bedankt voor alles. Groetjes, Deborah

Dag Katrien. 6 maanden verder en kgeef nog steeds borstvoeding. Daar waar ik wilde stoppen na 5 dagen heb jij mij de nodige motivatie gegeven om verder te zetten. En we zijn 6 maanden verder. Vorige week voor de eerste keer patatjes. Hopelijk kan ik nog laaaang borstvoeding blijven geven, want geniet er nu enorm van tegenover het begin. Thanks nogmaals. Xxxx Ouarda

Hi lieve Katrien.
Wat ben ik blij na toch een voor mij te lange zoektocht dat ik u op het spoor ben gekomen.
Wat ik al vanaf het begin vermoedde, heb jij vanaf de eerste moment bevestigd, een last viel van mijn schouders en ik was opgelucht dat we eindelijk konden werken aan een fijn borstvoedingsavontuur. Dankzij jouw kennis over lip-en tongriempjes heb ik nu eindelijk een baby aan de borst die voldoende drinkt, niet meer telkens lucht hapt, meer ontspannen is tijdens het drinken en het zelfs ok vindt om in de auto in de Maxicosi te zitten.
Ik vind u een ongelooflijk toffe en aangename madame, die heel snel reageert op een mama in nood.
Het was voor mij een zeer fijne ervaring en ik raad andere moeders u zeker aan als er uitdagingen zijn met hun borstvoedingsverhaal.
Toplactatiedeskundige ben je!
Groetjes Stephanie

Dag Katrien…. ik wou je nu de borstvoeding bij mij sinds enkele weken gestopt is en de diepvriesvoorraad snel slinkt bedanken voor de steun die ik van je mocht krijgen meer dan een jaar geleden. We hebben 17maand BV gehaald!
Zonder jou hadden we zelfs geen 4 maand gehaald, denk ik. Dikke warme merci.


Hoi Katrien,
Het is een hele tijd geleden dat je hier langs kwam en ik wou je al een hele tijd geleden mailen maar het kwam er maar niet van.
De reden dat ik je mail is om je toch nog eens dankjewel te zeggen. Je hulp bij het voedingsschema, je hulp bij het slapen van Sem… Het was een succes. We hebben wel wat extra onderzoeken moeten doen en wat geduld moeten hebben maar ondertussen krijgt Sem geen medicatie meer voor zijn reflux, eet hij vrij goed en slaapt hij schitterend! We zijn gelukkige ouders met een beetje minder grote wallen! Daar wil ik je toch nog eens voor bedanken!
Het is een kort berichtje maar ik vond het toch nodig om te laten weten dat alles hier goed gaat!
Dankjewel daarvoor!
Veel liefs

dankuwel

Hey Katrien
Hoogst waarschijnlijk ken je me helemaal niet meer, ik heb je ook maar 1 keer ontmoet en 2 keer telefonisch gesproken.
De eerste keer met een klein bang hartje, nu iets meer dan 3 jaar geleden. Of je me aub kon helpen met de borstvoeding van Kaat.
Je hebt dat met zoveel overtuiging gedaan dat ik het 6 maand met volle overtuiging gedaan heb, ondanks de spruw en serieuze griep die we toen gehad hebben.
De 2e keer was een goeie 5 maand geleden. Toen is mijn zoontje geboren en door jou snelle opfrissing is deze borstvoeding super vlot verlopen.
Ik wou je er gewoon even voor bedanken !!!
Keep up the good work !!!

Dag Katrien,
Ik wilde je nog bedanken voor je mail. Ik heb mijn bloed opnieuw laten testen en alle waarden zijn terug in orde. Gemotiveerd door wat je schreef heb ik zelf een programma opgesteld om de flesvoeding af te bouwen en ik heb de indruk dat het zijn vruchten begint af te werpen na een week. Dat motiveert me nog meer :-)
Ook je website is inspirerend en motiverend geweest. Daarom wilde ik je bedanken.
Vriendelijke groeten
Tin

gold lactation katrien nauwelaerts

Hoi Katrien,
Inmiddels alweer een tijdje geleden dat je hier bij ons bent geweest, en ik wilde je toch graag een update geven van hoe het hier nu gaat.
De voorbij weken zijn erg woelig geweest: nog steeds veel zieken en dus “alle hens aan dek”. Maar nu het lente is geworden lijkt het (al was het maar voor even) de goede kant op te gaan.
Wat is er hier veranderd? Avondlijk eten. de jongste blijkt een snack-bij-de-TV-monster. Rozijnen, rijstwafels (maar dan toch maar zonder notenpasta), fruit, enfin, alles wat we er overdag niet inkrijgen, stoppen we er dan maar ’s avonds in. Dat veranderde ALLES. Inmiddels eet ze ook tijdens de maaltijden gretig mee (en vaak nog de restjes van ons bord) De dutjes zijn ook rustiger, en er wordt een stuk minder gehuild en gemopperd.
De oudste pikt het ook op en gaat ook steeds beter eten (ze eet zelfs vlees nu!)
Mama vaart er wel bij, en heeft zo haar centrum al een heel stuk beter gevonden (en een cursus mindfulness geboekt: tijd voor mezelf inlassen!)
Ze werd al EEN! Een smash-notentaartje (vulling op basis van cashewnoten) waar gretig op aangevallen werd!
En erwtjes: ’s werelds leukste speelgoed!
Met deze mail een welgemeende DANKJEWEL voor het geven van zoveel inzicht en daarbij het (in alle opzichten positief) veranderen van ons leven!
We lopen elkaar vast nog wel eens tegen het lijf in de toekomst!
Liefs, Elke

Hallo Katrien,
Erg bedankt voor de bijlagen!
Ik vond het superleuk afgelopen zondag (wat presenteer je leuk en helder!) en ben weer helemaal geïnspireerd geraakt door je verhaal. Ik en mijn gezin kunnen nog héél veel verbeteren aan ons voedingspatroon blijkt wel.. Soms zie ik door de bomen het bos niet meer maar met jouw informatie gaan we een schema/geheugensteun opstellen waaraan we snel en gemakkelijk kunnen zien wat de belangrijkste ‘pijlers’ zijn zodat er wat meer structuur in komt en het
makkelijker praktisch toepasbaar is in het dagelijks leven. We waren al wel een klein eindje op weg maar zoals ik net al schreef, jeetje, wat kunnen we nog een hoop verbeteren.
Wat heb jij een leuke job zeg trouwens! Combinatie (kinder)voeding,
lactatatiekundige en je weet ook nog eens alles van (en leeft naar) een verantwoorde leefstijl. Heel interessant!
Ik ga je naam onthouden en je zo nodig in de toekomst inschakelen…
Zoveel vragen blijven bestaan op het gebied van borstvoeding en voeding!
Nogmaals hartelijk dank voor je inspirerende verhaal en wellicht tot ziens!!
Hartelijke groet, Pascalle

dankuwel

Dag Katrien,
Schandalig he, dat ik zoooo laat pas iets van me laat horen!
Op 7 mei ben ik bevallen van Lien. Onze superbaby! Lien is nu 5 maand en ik geef nog steeds borstvoeding. Ik geniet dus nog alle dagen van de tips die ik o.a. van jou gekregen heb! Ook in het ziekenhuis hebben ze me heel goed begeleid.
Bij deze dus nogmaals dank voor de borstvoedingscursus die je organiseerde!
Groetjes,
Roos

Hallo, gewoon even een mailtje om te bedanken voor je mooie (mobiele) site van Borstvoeding Aardig !!!
Ik heb er tijdens mijn borstvoedingsperiode véél aan gehad. Geruststelling bij onzekerheid, tips bij probleempjes en bevestiging in het plezier!
Dankuwel!!!
Tine

borstvoeding lactatiekundige

Borstvoeden, je denk dat het vanzelf gaat maar het was niet zo makkelijk als het lijkt voor mij en mijn baby.
Mijn dochtertje Ava was randprematuur en had niet genoeg zuigkracht, daarom zijn we begonnen met melk af te kolven. Nadien dronk ze enkel met tepelhoedje. Maar toch 5 maanden lang.
Maar ik wilde niet opgeven, want borstvoeding is het gezondste. Via Katrien vond ik de moed om verder te gaan ook al was het vermoeiend, stelde ik me vragen en zei iedereen me, stap toch over op kunstmelk. Katrien heeft me de basis uitgelegd. ze zag dat de tepelhoedjes die ik gebruikte te groot waren. Niet enkel qua techniek, maar ook tijdens de clusterdagen gaf ze me emotionele ondersteuning. Ze zei, leg ze maar gezellig aan, en zo veel mogelijk.
Ook de site Borstvoeding Aardig is zo grondig en helpvol als je twijfelt of het even niet ziet zitten.
Bedankt voor de energie die je in anderen steekt en je grondige uitleg.
Liesbeth

Borstvoeding: natuurlijk, eenvoudig! Natuurlijk, ja …. eenvoudig, niet altijd!
De eerste 3 maanden heb ik zitten sukkelen met enorm pijnlijke tepelkloven en een borstontsteking. Er werd mij aangeraden om tepelhoedjes te gebruiken tijdens het voeden, maar dat had tot gevolg dat mijn zoontje niet genoeg bijkwam.

Toen werd ik gelukkig met Katrien in contact gebracht die mij van die stomme tepelhoedjes heeft verlost! Wat een verademing! Dankzij haar krijgt mijn zoontje al bijna 18 maanden het beste van mij. Zonder haar was me dit nooit gelukt. Ze kan ook als de beste je onzekerheden wegnemen en je zelfvertrouwen opkrikken, wat toch ook wel van groot belang is om de borstvoeding te doen slagen. Een welgemeende “dankuwel” voor Katrien!
Kirsten

Beste Katrien, Ik weet nog goed… Na maanden eindeloos gehuil, kregen we te horen dat Tommy waarschijnlijk koemelkeiwitallergie had. Mijn omgeving vond het logisch dat ik dan hypo-allergene kunstvoeding zou gaan geven, maar dat wou ik niet. Iedereen verklaarde me gek dat ik op dieet ging, maar naar mijn gevoel was dit de enige juiste beslissing. Ik wist wel niet goed hoe dat in zijn werk ging en van dokters kreeg ik enkel foute informatie. Toen leerde ik jou kennen en je stond me bij met raad en daad. Ook toen Tommy bleef huilen en ik zelf radeloos werd, was jij er om me moed te geven en uiteindelijk de oplossing te vinden! Nadat mijn dieet op punt stond, hebben mijn zoon en ik nog maanden kunnen genieten van de borstvoeding. Dankzij jou had ik na de eerste maanden nog melk, want met de tips die ik op neonatologie kreeg, zou mijn productie snel gekelderd zijn! En toen kwam onze 2de spruit. Ik dacht dat ik deze keer de wijsheid in pacht had. Maar dit bleek een illusie. Opnieuw was je er met goede raad en ondanks alle moeilijkheden die op onze weg kwamen, heeft mijn meisje 18 maand mamamelkje mogen drinken. Je hebt in die tijd echt een plekje in mijn hart veroverd. Zonder jou had ik opgegeven en dat zou ik mezelf altijd kwalijk hebben genomen.

Beste Katrien, Ik was en ben erg tevreden over je adviezen. Het concrete bewijs: ik geef nog steeds borstvoeding! Het belangrijkste advies dat je me in al die tijd gegeven hebt is, VOLG JE GEVOEL! DURF TOE TE GEVEN AAN DE NODEN VAN JE KIND. Mijn oudste zoontje is ondertussen drie en groeit met de borst op als een zelfstandige kleuter met zijn eigen aparte kijk op de wereld. Mijn jongste is een goedgemutste kerel die drinkt op vraag! Mijn oprechte dank voor de mooie borstmomenten die ik met beiden nog steeds mag beleven. groetjes Barbara